Informatie over kopen

turningpointOverweegt u een stemsysteem aan te schaffen, dan verzorgen wij graag geheel vrijblijvend een online demo voor u en uw collega’s. Wij beschikken over de juiste software om een online demo te verzorgen via het programma teamviewer. Met Vidiline Voting spreekt u eerst een tijdstip af om de demo bij te wonen. Eventueel voor een onbeperkt aantal mensen tegelijk op verschillende locaties.

U krijgt van ons een link met instructies per mail toegestuurd en u volgt onze “persoonlijke” demo binnen enkele muisklikken op uw eigen PC waar u zich ook bevind. U en uw collega’s kunnen mee luisteren en kijken. Eventueel is ook een audio conference call mogelijk. Houd dan wel rekening met kosten van € 0.25 cent per minuut per deelnemer. Deze kosten worden niet door ons berekend, maar door de provider van de conference call. Op deze manier zijn we in staat u op professionele wijze te informeren en te laten zien wat de mogelijkheden zijn en hoe eenvoudig het systeem werkt.

Wij kunnen het ons ook voorstellen dat u liever een afspraak maakt om de producten zelf te kunnen bekijken en vast houden. Hiervoor maken wij graag een afspraak voor een demo bij ons op het bedrijf. Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons natuurlijk altijd bellen of aanvragen door op de volgende link te klikken.

Koop offerte aanvragen

VIDILINE VOTING | TEL +31 (0)6 51884533 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.