Waarom TurningPoint

Turning8Wij hebben specifiek gekozen voor het merk TurningPoint vanwege de compacte en handzame vormgeving, uiterste betrouwbaarheid en 100% compatible met Microsoft PowerPoint.
Al onze stemkastjes zijn voorzien van een plastic etui met keycord zodat uw publiek deze stemkastjes handig om de nek kunnen hangen. Zo kan men de kastjes niet verliezen en blijft de aandacht volledig bij uw presentatie. Andere aanbieders werken vaak met stemkastjes die groter en zwaarder zijn waardoor deze kastjes in de hand worden gehouden of op de grond worden gelegd.….  met alle gevolgen van dien.

Onze kastjes hebben de afmeting van een creditcard maar dan ietsje dikker. Onze kastjes werken op batterijen met een gegarandeerde levensduur van 2 jaar. Dit in tegenstelling tot andere merken die op accu's werken en dus iedere keer dienen te worden opgeladen. Ook hierin heeft TurningPoint zijn vooruitstrevende ontwikkeling bewezen. De betrouwbaarheid van TurningPoint producten is dan ook gegarandeerd en uitmuntend.

Uiterst compatible met PowerPoint!

TurningPoint werkt 100% op basis van Microsoft PowerPoint, onderdeel van het Microsoft Office pakket. TurningPoint is een toevoeging (add-on) op PowerPoint en dus binnen enkele momenten geïnstalleerd. Zodra u klaar bent met uw stemsessie slaat u deze op als een PowerPoint file en verzend deze dan desgewenst eenvoudig per mail naar alle deelnemers van de sessie. Deze kunnen de stemsessie op iedere PC bekijken inclusief alle uitslagen. Ook is het erg eenvoudig om een van de vele standaard rapporten in Word of Excel te genereren met tal van gegevens. En indien gewenst kunnen ook deze rapporten per mail worden meegestuurd met de PowerPoint file. Geen enkel ander systeem is daarmee zo compatible als TurningPoint.

Nog meer voordelen van TurningPoint!

 • Voeg eenvoudig een aftel klokje toe, eventueel voorzien van een aftel muziekje. Deze geeft de laatste resterende tijd weer waarbinnen nog gestemd kan worden
 • Maak gebruik van respons meters waarmee zichtbaar wordt hoeveel mensen hebben gestemd in de vorm van een zandloper, maatlat etc..
 • Laat bij een quiz zien wat het goede antwoord was middels bijvoorbeeld een vinkje, smily, of omlijning
 • Genereer automatisch een lijst met de hoogste scores
 • Genereer automatisch een lijst met het beste team
 • Genereer automatisch een lijst met de snelste deelnemers
 • Toewijzen van "stemgewicht" bij een aandeelhouders vergadering
 • Zeer eenvoudig een doelgroepvergelijkingen maken. Hiermee kunt u in een dia laten zien wat “mannen” of “vrouwen” hebben gestemd of wat iemand van een bepaalde afdeling heeft gestemd of een leeftijdsverdeling, etc..
 • Vergelijkende koppelingen die laten zien wat het verschil in stemming is op een vraag voor en na een discussie
 • Diverse standaard dia’s zoals goed/fout, goed/fout/geen mening, Eens/Neutraal/Oneens, en nog veel meer
 • Onuitputtelijke toevoegingen en animaties van Powerpoint
 • Kortom…. Veel te veel om op te noemen.
Huur
Huurprijzen
Huurofferte
Huur offerte aanvragen
Koopofferte
Koop offerte aanvragen
Kopen
Producten & prijzen