Informatie over huren

Wat is het nut van publieksresponssystemen?

Publieksresponssystemen zijn nuttig ter ondersteuning van uw presentaties (Vraag & Antwoord), demografisch onderzoek, opiniepeilingen, stemming, verkiezingen, quizzen, tests, beslissen in groep en televisiespelletjes ... om slechts een paar toepassingen te noemen die wij en onze klanten hebben uitgedacht.

Hoe werkt het?

Een paar dagen voorafgaand aan de stemsessie levert u ons de stellingen aan, welke wij vervolgens programmeren met de speciale TurningPoint software en vanzelfsprekend op basis van uw eigen huisstijl. U heeft de mogelijkheid om 10 antwoorden per stelling te plaatsen. De antwoorden kunnen worden aangeven met bijvoorbeeld 1 t/m 10 of van A t/m J. Verder hebben wij van u een passende achtergrond nodig en eventueel uw bedrijfslogo voor de opmaak van de dia's. U kunt kiezen uit diverse opmaak mogelijkheden voor de uitslagen (staaf diagram, taart diagram, etc…). Nadat wij de stellingen voor de sessie hebben geprogrammeerd sturen wij u een PowerPoint presentatie toe ter controle. Later zijn natuurlijk nog alle aanpassingen mogelijk. 

De stemsessie

Onze computer dient te worden aangesloten op een beamer of plasmascherm die wij desgewenst ook voor u kunnen verzorgen. Wij beginnen met een openingsplaatje en eventueel een of twee oefenvragen om het publiek wegwijs te maken met de werking van het systeem, waarna de stemsessie begint. De eerste stelling wordt vertoont en u heeft de mogelijkheid de stelling toe te lichten. De stemming is dan reeds geopend en kunt u al een keuze maken middels de stemkastjes. Dan geven wij vervolgens met een passend muziekje en een count-down teller in het beeld aan dat de stemsessie na 10 seconden wordt gesloten. Na 10 seconden kunt u dan niet meer stemmen. In het beeld is ook af te lezen hoeveel stemmen er binnen zijn gekomen en het aantel deelnemende stemkastjes. Zodra de stemming is gesloten komt er een grafiek of diagram in beeld met de uitslag van de stemming. Vervolgens kunnen wij middels een zogenaamde “smily” aangeven wat het juiste antwoord moest zijn. De stelling kan dan eventueel nog worden bekritiseerd door de spreker. Daarna gaan we verder met de volgende stelling. Tijdens het stemmen is het mogelijk uw keuze te herzien. Heeft u een fout antwoord gegeven, dan kunt u gewoon nogmaals drukken voor het juiste antwoord, tot de sessie is gesloten.

Achteraf

Als de hele sessie is doorlopen kunnen wij direct de resultaten oproepen en (indien van toepassing) bepalen wie de hoogste score heeft behaald. Of natuurlijk een “winnaar” aanwijzen. Ook is het mogelijk diverse rapporten te genereren die wij ter plaatse kunnen uitprinten of digitaal aanleveren. U als opdrachtgever krijgt van ons altijd een PowerPoint versie van de hele sessie en een overzicht van de resultaten in Excel. Deze kunnen direct op uw meegebrachte geheugenstick worden gezet, op CD worden gebrand, of worden uitgeprint. Tevens ontvangt u direct na de sessie alle gegevens in uw mailbox.

Vele mogelijkheden!

Het systeem heeft vele mogelijkheden, te veel om allemaal op te noemen. Een belangrijke functie is dat wij aan ieder kastje de naam van een persoon kunnen verbinden. Achteraf is het dan ook mogelijk om iedere deelnemer te voorzien van zijn of haar stem resultaten. Ook kunnen wij van de hele sessie een PowerPoint presentatie genereren zodat iedereen de stemsessie kan bekijken op zijn of haar eigen computer. Kortom te veel om hier te omschrijven. Tevens bieden wij de mogelijkheid om achteraf iedere deelnemer zijn of haar resultaten toe te mailen. Voor deze service berekenen wij extra kosten.

Specifieke vragen?

Heeft u specifieke vragen over de werking van het stemsysteem, neem dan gerust contact met ons op. Wij geven graag een deskundig antwoord op al uw vragen.

Huur
Huurprijzen
Huurofferte
Huur offerte aanvragen
Koopofferte
Koop offerte aanvragen
Kopen
Producten & prijzen