Informatie over kopen

turningpointOverweegt u een stemsysteem aan te schaffen, dan verzorgen wij graag geheel vrijblijvend een online demo voor u en uw collega’s. Wij beschikken over de juiste software om een online demo te verzorgen via het programma teamviewer. Met Vidiline Voting spreekt u eerst een tijdstip af om de demo bij te wonen. Eventueel voor een onbeperkt aantal mensen tegelijk op verschillende locaties.

U krijgt van ons een link met instructies per mail toegestuurd en u volgt onze “persoonlijke” demo binnen enkele muisklikken op uw eigen PC waar u zich ook bevind. U en uw collega’s kunnen mee luisteren en kijken. Op deze manier zijn we in staat u op professionele wijze te informeren en te laten zien wat de mogelijkheden zijn en hoe eenvoudig het systeem werkt.

Wij kunnen het ons ook voorstellen dat u liever een afspraak maakt om de producten zelf te kunnen bekijken en vast houden. Hiervoor maken wij graag een afspraak voor een demo bij ons op het bedrijf. Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons natuurlijk altijd bellen of digitaal aanvragen door op een van de onderstaande links te klikken.

Huur
Huurprijzen
Huurofferte
Huur offerte aanvragen
Koopofferte
Koop offerte aanvragen
Kopen
Producten & prijzen