WAAROM KIEZEN VOOR TURNINGPOINT

Polling software.

Oplossingen voor interactieve publieksparticipatie.

Vul de afstand tussen u en uw deelnemers door TurningPoint te gebruiken, het leren te verbeteren, het sentiment te meten en uw publiek te betrekken.

turningpoint desktop
turningpoint web

TurningPoint, het uitgebreide platform voor publieksparticipatie, biedt niet alleen live polling en interactieve mogelijkheden, maar laat u ook onbeperkt inzichten onderzoeken van klanten, werknemers of studenten. Sterker nog, dankzij een eenvoudige interface en de mogelijkheid om te reageren met een stemkastje, mobiele telefoon, tablet of computer, kan iedereen meteen aan de slag. De uitgebreide TurningPoint software is zowel in een online omgeving als met fysieke stemkastjes te gebruiken. Ook de combinatie van een online omgeving en stemkastjes zijn perfect mogelijk.

Trek de aandacht van iedereen!

Bestrijd een korte aandacht en vermijd verveling met een verscheidenheid aan vraagtypen – waaronder meerkeuzevragen, kort antwoord, numeriek antwoord en hotspot – verspreid over een presentatie.

Het is zo makkelijk als 1, 2, 3….

PowerPoint Polling

Maak interactieve PowerPoint presentaties met naadloos gemaakte polling dia’s

Anywhere Polling

Poll over webpagina’s, video’s,
documenten of andere
applicaties met behulp van een zwevende werkbalk.

Self-paced Polling

Lever beoordelingen, evaluaties en enquêtes waarbij deelnemers in hun eigen tempo moeten werken.

Web
Polling

Met de stand-alone polling-omgeving kunt u online interactieve vragen maken om op mobiele apparaten te laten verschijnen.

Wat is interactieve pollingsoftware?

Met interactieve pollingsoftware kunnen presentatoren en instructeurs vragen stellen, de voortgang van deelnemers volgen en direct feedback krijgen. Eenvoudig gezegd: presentatoren en instructeurs die deze technologie gebruiken, kunnen vragen stellen terwijl deelnemers antwoorden via onze mobiele app of stemkastje. Pollingsoftware kan worden gebruikt om boeiende en interactieve ervaringen met uw publiek te creëren.

Wat is TurningPoint-pollingsoftware?

TurningPoint is een eenvoudig te gebruiken live polling-systeem met de optie om te kiezen tussen een desktop- of webplatform. TurningPoint beschikt over een native PowerPoint-integratie en maakt on-the-fly polling en de levering van eigen-tempo sessies mogelijk. Vergroot uw bereik buiten de meeting of trainingssessie met de mogelijkheid om huiswerkvragen, quizzen en enquêtes in te plannen.

Hoe gebruikt u TurningPoint software?

Afhankelijk van de behoeften van uw leeromgeving, kunt u met ons flexibele polling systeem snel een interactieve polling-vraag maken en stellen in één klik! Het gebruiksgemak van TurningPoint is een waardevol hulpmiddel gebleken in een grote verscheidenheid aan instellingen.

TurningPoint main logo
Student Holding LCD
Creeer

Creëer je vraag

Stem

Geef je antwoord

Analiseer

Analyseer de resultaten

ISO certificate
ISO logo

Turning Technologies is een ISO 27002 gecertificeerd bedrijf waardoor uw data gegarandeerd veilig en betrouwbaar wordt verwerkt.

 

Scroll to Top